Sponsors


Onze groep is, zoals elke andere scoutinggroep erg afhankelijk van sponsoren, omdat acties om geld in te zamelen, contributie en de landelijke subsidies niet voldoende zijn om bijvoorbeeld leuke activiteiten te kunnen organiseren, kampen te kunnen houden waarbij ver gevaren wordt, en al het spelmateriaal en boten te kunnen onderhouden. Zo zijn er natuurlijk nog tal van dingen die gaten in het budget slaan.

Sponsoring loopt heel erg uiteen, van giften tot het leveren van spel- en onderhoudsmaterialen. Zoals gezegd, alle kleine beetjes helpen om de eindjes aan elkaar te knopen.
Steun ons!

Jotun
Jotun Marine Coatings Jotun is al jaren onze vaste sponsor van verf, en dat mag wel eens gezegd worden, want we zijn ontzettend trots met Jotun!!
Van Fessem
Van Fessem Z&G helpt bedrijven en instellingen inzicht te krijgen in de motieven en handelswijzen van hun doelgroepen.
Hoffman
Makelaar in oroerend goed - taxateur - vve beheer
Hertel
Hertel IndustriŽle dienstverlening .Hertel is een industriŽle dienstverlener, die materiaal, kennis en technische expertise sponsort voor de reparatie van onze sleper "Sonoy".
GoudSite
Goudsite juwelier is in Nederland de eerste juwelier online , met een enorm assortiment gouden, zilveren maar ook titanium en edelstalen sieraden.
ProRail
Als railinfrabeheerder zorgt ProRail voor voldoende capaciteit, betrouwbaarheid en veiligheid op ruim 6.500 kilometer spoor.
Sita
Afval hoort bij het leven. Sita verwerkt en verzamelt uw afval zo schoon en efficiŽnt mogelijk.Of het nu gevaarlijk is, geld waard is, of discreet vernietigd dient te worden - bij SITA is uw afval in de beste handen.
Troost
Troost is een specialist in aandrijftechniek, industriebenodigdheden en scheepsbenodigdheden. Ze hebben ons ondersteund bij de aanschaf van onze nieuwe CV.
K van den Heuvel
Schilderwerk en projectstoffering.
Waterweg Wone
Waterweg Wonen is een woningcorporatie die ruim 14.000 huurwoningen, winkelpanden en bedrijfsruimten verhuurt.
De Eenhoorn
Houtdraaierij De Eenhoorn maakt exacte kopieën van het model dat U wilt!
van Uffelen
Loodgietersbedrijf Ron van Uffelen.
Gas-, water- en CV-installateur. Dakbedekkingen, zink- en loodwerk. Rioolontstoppingen en rioleringswerken.
Brand-shop.nl
Betrouwbare brand- en veiligheidsartikelen. Waaronder brandblussers, rookmelders, impregneermiddelenp.
Poot
Poot Kasdekreiniging is een modern bedrijf dat al sinds 1993 actief is met onderhouden van kasdekken.
Accuverkoop Hefra
Europa's grootste onafhankelijke importeur van accu's